Mijn 504 als trouwauto

RvMaasakkers 01

Begin juni 2021 kreeg de PCN een email vanuit België binnen met de vraag: "Heeft er iemand bij jullie oldtimerclub een witte Peugeot 504 sedan die we kunnen inzetten voor de fotoshoot tijdens het 50 jarige huwelijksfeest van onze ouders?"
Men vroeg niet voor niets om een witte 504, want 50 jaar geleden was een witte 504 hun trouwauto.

In het ledenbestand ging men opzoek naar een witte 504 en daar kwam men heel snel uit bij mijn naam. Het voordeel was ook dat ik al in het zuiden van Nederland woon, en dus was de Belgische grens niet meer zover weg van de eerst opgegeven locatie nabij Wijndomein "De Oude Hoeven" te Hamont-Achel (B).

Ik had op de zondag van 12 september wel tijd en zin om het bruidspaar een onvergetelijke dag te bezorgen. Op de voorafgaande zaterdag had ik mijn 504 mooi gepoetst zodat die op de feestelijke dag behoorlijk zou glansen naast het bruidspaar.

Om 10.00 uur stond ik dan ook klaar in Hamont-Achel om het bruidspaar op te halen. Zij waren zeer verrast wat men voor ze had geregeld. Via de 60km weggetjes reden we door de diverse natuurgebieden die Zuid-Oost Nederland te bieden heeft. Bij aankomst op kasteel Croy stond een professionele fotografe ons op te wachten om het bruidspaar samen met de 504GL te fotograferen.

RvMaasakkers 02

 

Fijn dat ik dit bruidspaar met mijn 504GL een mooie dag heb kunnen bezorgen,

René van Maasakkers

RvMaasakkers 03