Evenementen, voor ieder wat wils!

De reden waarom Peugeotrijders kiezen voor de PCN is vaak dat de PCN groot is in de veelzijdigheid van de evenementen. Soms voor een speciaal Register, maar in de meeste gevallen voor alle liefhebbers én hun Peugeot. Youngtimer of oldtimer.

website 3576

 

De PCN organiseert veel jaarlijks terugkerende evenementen als de Paasrit, de Herfstkleurenrit, de Nachtrit, de Vaderdagrit en ‘de Grande Réunion’. Alle evenementen staan open voor leden van zowel de APH, 404 Vereniging als PCN. Wij organiseren veel evenementen dus ook samen met de zusterclubs. Op deze website treft u een fraai overzicht aan van de clubevenementen, of evenementen waarbij wij als clubs aanwezig zijn, of evenementen die georganiseerd worden onder de internationale Peugeot-vlag. Sommige evenementen worden gekoppeld aan bestaande publieke evenementen: Oldtimer Festival Zandvoort, Oldtimerdag Lelystad en de Midland Classic Show te Almere, etc.

 

website 3987

 

De evenementen zijn altijd toegankelijk voor alle soorten Peugeots en geschikt voor de gehele familie. Inschrijving geschiedt in alle gevallen via een speciale button op een van de drie websites, tenzij anders aangegeven is. Deze buttons zijn altijd een maand bereikbaar tot gemiddeld een week voor aanvang van het evenement. Extra informatie over de desbetreffende evenementen is te vinden in Le Lion, of op de aanmeldingspagina op de site.

Wij willen u er wel graag op wijzen dat, als u uw aanmelding annuleert na de sluitingsdatum van de inschrijving bij een evenement vindt er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.

 

website 1368


Wij zien u graag op een van de vele evenementen gedurende het jaar. Er is voor ieder wat wils!

 

Alle genoemde data zijn onder voorbehoud.

nieuw

Inschrijving voor de paasrit is geopend. KLIK


Le Lion 236, zie ledengedeelte

Kalender 2024 is up-to-date