Evenementen, voor ieder wat wils!

De reden waarom Peugeotrijders kiezen voor de PCN is vaak, dat PCN groot is in de veelzijdigheid van evenementen. Soms voor een speciaal Register, maar in de meeste gevallen voor alle liefhebbers èn hun Peugeot. Youngtimer, klassieker, of oldtimer.

website 3576

 

PCN organiseert veel jaarlijks terugkerende evenementen als de Paasrit, Herfstkleurenrit, Nachtrit, Vaderdagrit en ‘Grande Réunion’. Alle evenementen staan open voor leden van zowel APH, 404 Vereniging als PCN. Wij organiseren veel evenementen dus ook samen met de zusterclubs. Op deze website treft u een fraai overzicht aan van de Clubevenementen, of evenementen waarbij wij als clubs aanwezig zijn, of evenementen die georganiseerd worden onder de internationale Peugeot-vlag. Sommige evenementen worden gekoppeld aan bestaande publieke evenementen, zoals de Oldtimer & Classic Beurs in Leek.

 

website 3987

 

De evenementen zijn altijd toegankelijk voor alle soorten Peugeots en in principe geschikt voor de gehele familie. Inschrijving geschiedt in alle gevallen via een speciale button op een van de drie websites, tenzij anders aangegeven is. Deze buttons zijn altijd een maand bereikbaar tot gemiddeld een week voor aanvang van het evenement. Extra informatie over de desbetreffende evenementen is te vinden in Le Lion, of op de aanmeldingspagina op de site, of via e-mail aan de deelnemer.

Wij willen u er wel graag op wijzen, dat er geen restitutie van het inschrijfgeld mogelijk is, als u uw aanmelding annuleert na de sluitingsdatum van de inschrijving voor een evenement.

 

website 1368


Wij zien u graag op een van de vele evenementen gedurende het jaar. Er is voor ieder wat wils!

 

Alle genoemde data zijn onder voorbehoud.