Om de documenten op het ledengedeelte van de PCN-site te kunnen inzien is het noodzakelijk dat u een inlog oftewel account heeft op deze site.

Mocht u nog geen account hebben om in te loggen, dan klikt u in het menu aan de linker zijde op ‘Registreer hier voor . . .’. Zie foto hieronder.

Registreer 1

Aansluitend vult u het registratieformulier volledig in en klikt u tenslotte op ‘Registreer hier . . . ’ helemaal onderaan. U ontvangt op uw opgegeven mailadres een bericht met een link ter bevestiging van uw registratie. Zodra u de link in uw mail hebt aangeklikt, wordt er automatisch en mail aan de Webmaster gestuurd die uw account aansluitend gaat activeren. Ook hierover ontvangt u dan weer een mail en het proces is volledig.
Vanaf nu kunt u met de door u bepaalde gebruiker/wachtwoord-combinatie inloggen en zal het ledengedeelte onder ‘PCN officieel’ voor u toegankelijk zijn.

Heeft u al eerder een account aangemaakt en bent u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Klik dan op 'Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten'. Zie foto.

Gegevens kwijt

Volg de stappen zoals beschreven. De nodige gegevens worden u al naar gelang toegezonden. Houd er wel rekening mee dat u na het ontvangen van een nieuw wachtwoord dit moet aanpassen aan uw wensen. Dit staat beschreven op de site onder 'Ledengedeelte - Handleiding profiel aanpassen'

PCN Webmaster